Kaf en Koren 2017: Foxlane, Mooksha & Jackson’s Cage

Kaf en Koren is een jaarlijks terugkerende bandwedstrijd voor Nijmeegse studenten. De bandwedstrijd wordt georganiseerd door Cultuur op de Campus van de Radboud Universiteit. Zo wonnen de Rectum Raiders en The Hubschrauber ooit en aankomende dinsdag is het weer zover, de finale van Kaf en Koren 2017. Wie staan er in de finale?

Foxlane is een indierock band met invloeden uit psychedelica, funk en jazz. Aparte loops op basgitaar, verfijnde drumritmes, melodische, dromerige gitaarriffs en energieke vocalen. De band bestaat uit Guus Timmermans (zang, gitaar, keyboard), Joris of Veeken (drums), Norman Samuels (bas) en Christiaan Végh (gitaar).

Mooksha is een progressieve rock band met invloeden van post-punk. De band bestaat uit Lex Crijns, Gita Huijgen, Stijn van den Beemt en Rick de Kok. Mooksha is van de aparte ritmes en verrassende harmonieën.

Jackson’s Cage beschrijft zichzelf als een rauwe orgelrockband. Verwacht snerpende gitaren, strakke drums, geraffineerd orgelwerk en pittige zangpartijen. Jackson’s Cage is Bart Jansen (drums, zang), Bram van der Zanden (gitaar, bas), Luuk Jacobs (gitaar), Sam Koppes (keyboard, bas, zang) en Jaap Verbeeten (zang, gitaar).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s