Rock ‘n’ Roll Jonkies 2017 – Trianon Nijmegen

Al sinds 2014 mag ik ook Rock ‘n’ Roll Jonkies bezoeken en hebben we o.a. daar Jumpin’ Jacks mogen ontdekken. De editie in 2017 was een editie met veel toptalent. We mochtend een aantal mooie videobeelden maken (die kun je dan hier vinden) en hebben inmiddels al een paar leuke foto’s online gezet.

De editie van 2017 had de volgende talenten on stage: The Next, The First Resort, Mike Brady Firing, Broken Beans, Maurits van Oosterhout, Tequila Waves.

Een aantal hadden we al zien spelen in de Lindenberg en het enthousiasme van de artiesten, publiek en organisatie was voelbaar. De energie spatten van het podium af in Trianon.

The Next mocht de middag openen en die opening was een opening door de dames van The Next erg goed gedaan. Samenzang en samen met de band stond The Next het publiek te vermaken.

The First Resort staat vandaag 2 keer in het land on stage. De rockchick met haar rockstem. De gitaren en drums laten Trianon rocken. En dan door richting battle of the bands.

Mike Brady Firing brengt Rock ‘n’ Roll weer tot leven. Energie, een entertainer, drinkt Coco- Cola en gooit er zijn dansmoves uit. 

Broken Beans laat zien dat je on stage plezier maakt en het publiek kan vermaken. En zoals je ziet straalt het van de leden van Broken Beans af.


Maurits van Oosterhout staat in zijn eentje op het podium. En dan moet je laten zien dat je het kunt. En ja dat kan Maurtits. Een volwassen stemgeluid en met zijn liedjes laat hij het publiek genieten. Knap werk!

Tequila Waves sluit de middag van Rock ‘n’ Roll Jonkies in Trianon af. Met de eigen geschreven liedjes en de vrolijke stem van de zangeres mag het publiek nog een keer genieten van een talent. Een waardige afsluiter van deze middag.

Rock ‘n’ Roll Jonkies 2017 brengt je een hoop nieuw talent! Wow! Complimenten!

Kids ‘n’ Billies organiseert ook dit jaar Rock ‘n’ Roll Jonkies, een talentontwikkelingsproject dat coaching en een podium biedt voor jonge bands.

Afgelopen jaren hebben bands als Medicine Maze, Meryn Bevelander Band en Shaemless via Rock ’n’ Roll Jonkies opgetreden op o.a. het Kids ’n’ Billies Festival, Nijmeegse Muziek Op Straat, Park Open Arnhem, De Kaaij Nijmegen , Valkhof Festival, SMKMRKT en Festival Op ’t Eiland en hebben mee kunnen doen aan projecten als Gigtrigger, Panda Bookings – Talentontwikkeling en Boekingen en Eurorock.

Deelnemers worden muzikaal gecoacht door professionele bandcoaches. Er wordt gewerkt aan een betere podiumpresentatie, er wordt geleerd hoe je een goede soundcheck doet, er worden tips en tricks gegeven over hoe je je nummers nog beter kunt laten klinken op het podium en er worden workshops gegeven over de promotie van je band, de weg vinden in de popmuziekwereld, hoe je optredens regelt en wat daar allemaal bij komt kijken. De bandcoaches staan klaar om alle vragen die je band heeft te beantwoorden.

Het Kids ’n’ Billies Festival waar een van de Rock ’n’ Roll Jonkies mag schitteren op het hoofdpodium is op 17 juni 2017 in Openluchttheater De Goffert in Nijmegen.

Rock ’n’ Roll Jonkies wordt georganiseerd door Kids ’n’ Billies i.s.m. Stoneage Culturele Producties en Educatie, Proovoo Producties, Lindenberg Pop en Rock, Trianon en Willemeen en wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van de Gemeente Nijmegen, het VSBfonds en het Rabobank Coöperatiefonds Rijk van Nijmegen.

www.facebook.com/rocknroll.jonkies
www.kidsnbillies.nl

Advertenties

2 gedachten over “Rock ‘n’ Roll Jonkies 2017 – Trianon Nijmegen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.