Taveneer: Tales From The Lighthouse

De herkenbare stem van Jelle is wat Taveneer doet opvallen. Op bas vinden we Thomas, Luis op gitaar en Ramon op drums. Samen vormen ze Taveneer. Taveneer vertelt verhalen over de verre oorden van het onderbewuste van de mens. Maar laat dat je niet afschrikken. Deze verhalen zijn omlijst door indierock met een dromerig en soms progressief randje, met catchy refreinen en dansbare beats. 

Voordat Taveneer een onderkomen vond in hun Taverne, verbleven zij in The Lighthouse. De verhalen en lessen die ze daar de afgelopen vier jaar hebben verzameld, nemen ze mee in hun tweede bestaan. Deze verhalen bundelden zij in twee EP’s genaamd Tales From The Lighthouse I: Morning Star en Tales From The Lighthouse II: Evening Star, waarvan het eerste deel sinds 16 juni 2016 verkrijgbaar is en het tweede deel sinds 26 november. Kom langs in de Taverne en dans, spring, luister en vooral; geniet van de muziek van Taveneer.

FTM mocht al deze jaren de jongens van harte ondersteunen, trots op het werk wat Taveneer aan FTM en jullie als luisteraar mag geven. In de FTM charts is Taveneer wekelijks te vinden.

Luister Taveneer!

Taveneer is:
Jelle Crooijmans – Zang / Gitaar
Luis van Orsouw – Gitaar
Thomas Herckenrath – Bas / Zang
Ramon Repkes – Drums

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s