Navarone in uitverkocht Doornroosje

Donnerwetter uit Arnhem openen de avond. En met de zin “wij zijn Donnerwetter uit Arnhem!” Is de zaal natuurlijk hier in Nijmegen direct in boehhh en lachen sfeer.

Een energieke show van een opdragen of eigenlijk af aan Trump tot een opdragen aan Cruijf.

Donnerwetter is heerlijk om te zien. En het publiek kon zich prima vermaken bij het voorprogramma dus.

NAVARONE in een uitverkocht Doornroosje.  Merijn van Haren (vocals), Kees Lewiszong (guitar), Roman Huijbreghs (guitar), Bram Versteeg (bass), Robin Assen (drums) brengen het nieuwe album ten gehoren.

Met het openen van Snake en natuurlijk ook Soon I’ll Be Home. Verder horen we ook Showtime, Chrome, Step By Step, Free Together en Don’t Belong samen met de producer op keys.

December komt zeker voorbij. Het allereerste nummer ooit. Alle nummers komen vanavond op het podium. Met een oudje om door heel Roosje meegezongen te kunnen worden.

Lonely Nights  is een ijzersterke track. Ik tip deze zeker als single en daarmee sluiten ze de toegift. Ruim 1 ,5 uur kunnen we genieten van de heren. Die er top uitzien en zichtbaar genieten van de uitverkochte zaal.

De eerste nummers en het laatste nummer laten NAVARONE van het podium knallen. Daar tussen wat rustigere nummers of een ballad. De afwisseling was er niet en viel daarom soms even een beetje dood in het publiek.

Op het album Oscilattion is er wel afwisseling met favoriet Lonely Nights en Showtime, naast de huidige single Soon I´ll Be Home.

Navarone

Het album zal ook met een tour verder gaan in maar en daarna volgt Duitsland. Eerst volgen er nog een aantal instores. Te beginnen volgende week in Arnhem en Nijmegen bij Kroese.

16115059_1607634409253493_2779258962281821169_n

Advertenties

One thought on “Navarone in uitverkocht Doornroosje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.